Apžvalga #1


Labukas. ;)
Trumpai apie blog'ą. :D Atsirado naujas puslapis "Vaikinui", nors jis žiauriai tuščias, bet gal kažkas bus naudingas, žinoma visada galite rašyti ką būtų galima įkelti. :) Kitas puslapis "Būsto daiktai/ Automobiliai" buvo tik papildytas. :) 



O dabar kalbėsiu piktai ir rimtai.


Manau blog'o rašytojos turėtų būti vieningesnės ir supratingesnės. Apsilankiusi kai kuriuose žaidimui skirtuose puslapiuose matau, kaip būna paimtos nuotraukos, apkarpyta kaip reikia, kad nesimatytų specialaus logotipo, arba iškirpta lėlė su naujais drabužėliai ir pakeistas tik veidas... Antruoju variantu bent kažkiek stengtasi paslėpti "vagystę". Tačiau, tokios merginos negalvoja kad savinasi kito žmogaus darbą, į kurį buvo įdėta darbo ir aukota asmeninio laiko. Tad jei jau planuojate imti nuotrauką iš kito blog'o, ar imti nuotrauką iš FB ar kitur, mielosios, nebijokite paklausti žmogaus leidimo. Na jei jau baimės labai daug, tai bent po nuotraukomis įkelkite nuorodą iš kur ėmėte nuotrauką, patikėkite tada tikrai sulauksite mažiau pykčių. :)

Tad patarimas photoshop'inančioms, rašykite savo vardus ant nuotraukų, jei nenorite, kad jos būtų panaudotos kitų merginų. Gi buvo ir tokių atveju, kad pasisavinusios nuotrauką dalyvauja konkurse. :D

Gerų įdėjų darbeliams. ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą